Catering domowy

Oferta cateringu domowego skierowana jest do osób, które organizują przyjęcia dla rodziny, spotkania dla znajomych czy inne imprezy okolicznościowe u siebie w domu lub ogrodzie. Przygotowaliśmy dla Was specjalne menu. Charakteryzuje się ono dużym wyborem zup, drugich dań oraz przekąsek na zimno.

Jak zamówić catering?

1 . Skontaktuj się z nami minimum kilka dni przed planowaną imprezą


Opowiedz nam o Twoich planach odnośnie przyjęcia:

  • Gdzie i kiedy chciałbyś je zorganizować?

  • Ile osób chciałbyś zaprosić? Czy i ile osób ma specjalną dietę (wegańską, bezglutenową, bez laktozy…)?


2. Wybierz menu

Co chciałbyś podać swoim Gościom? Na tym etapie jesteśmy do Twoim doradcą, ale to Ty znasz najlepiej swoich Gości ich upodobania i apetyt. Przyjęliśmy, że każde danie spoza stałego menu Obiadeo powinno być zamówione w ilości minimum 5 porcji. Nie musisz wybierać dla wszystkich jednego zestawu - jesteśmy elastyczni.

3. Ustalenie szczegółów i wycena cateringu


Na podstawie powyższych danych przygotowujemy dla Ciebie szczegółową kalkulację cenową wraz z określeniem wielkości porcji, formy ich zapakowania i dostawy. To jest też moment, w którym ustalamy wszystkie szczegóły. Tak, abyś nie musiał się tym przejmować tuż przed imprezą. Po akceptacji kalkulacji cenowej i ustaleniu terminów i metod płatności przystępujemy do realizacji zamówienia.


4. Dostawa


Catering przygotowujemy z dostawą pod wskazany adres (Wrocław i okolice) lub z odbiorem w Obiadeo.

Dania przygotowujemy zgodnie z Twoim życzeniem:

  • w wielorazowych opakowaniach zbiorczych (blachy gastronomiczne, słoje, termosy, miski, półmiski, box'y). W sposób umożliwiający przelanie zupy do wazy, przełożenie dania na półmisek (dania gorące) lub bezpośrednio wystawienie na stół (surówki, zimne przekąski)

  • poporcjowane w pojemnikach z tworzywa sztucznego (takie w jakich zamawiacie w Obiadeo na wynos lub z dostawą)

Dania ciepłe czy w pojemnikach wielorazowych czy w jednorazowych wydajemy/dostarczamy w styropianowych termosach, tak aby dania pozostawały gorące podczas dostawy czy ewentualnego oczekiwania na Gości.